durrakakor | glutenfria amerikanska sugar cookies

0,00 kr
Ugn 190 °C

Dessa glutenfria sugar cookies är enkla att baka och riktigt goda. De håller formen bra i ugnen. Vill du ha dem plattare kan du trycka till dem innan gräddning. Tack vare da Carlas durramjöl och sojamjöl får kakorna extra näring. De innehåller protein, fiber och mineraler som magnesium, järn och fosfor – en bonus för något som mest ska vara gott.

Antal:
Lägg i kundvagnen
Ugn 190 °C

Dessa glutenfria sugar cookies är enkla att baka och riktigt goda. De håller formen bra i ugnen. Vill du ha dem plattare kan du trycka till dem innan gräddning. Tack vare da Carlas durramjöl och sojamjöl får kakorna extra näring. De innehåller protein, fiber och mineraler som magnesium, järn och fosfor – en bonus för något som mest ska vara gott.

Ugn 190 °C

Dessa glutenfria sugar cookies är enkla att baka och riktigt goda. De håller formen bra i ugnen. Vill du ha dem plattare kan du trycka till dem innan gräddning. Tack vare da Carlas durramjöl och sojamjöl får kakorna extra näring. De innehåller protein, fiber och mineraler som magnesium, järn och fosfor – en bonus för något som mest ska vara gott.


 

Ingredienser:

Gör så här

  • Blanda durramjöl, majsstärkelse, sojamjöl, bakpulver och salt i en skål. Ställ åt sidan.

  • Vispa smör, socker och vanilj ordentligt tills det blir fluffigt.

  • Tillsätt ägget och vispa tills blandningen är ljus och luftig. Rör ner mjölken.

  • Blanda de torra ingredienserna med smörblandningen tills du får en jämn deg.

  • Kyl degen i cirka 1 timme.

  • Sätt ugnen på 190°C. Rulla degen till små bollar och placera dem på en bakplåt med bakplåtspapper.

  • Grädda kakorna i 7 minuter. Ta bort dem från plåten direkt och låt svalna på galler innan du glaserar eller dekorerar.