hirsknäcke | med rosmarin och flingsalt

0,00 kr
Ugn 250 °C

Använd Da Carla ekologiskt hirs-mjöl för att skapa ett krispigt, glutenfritt och smakrikt knäckebröd, perfekt kryddat med torkad rosmarin och elegant toppat med flingsalt. Detta recept erbjuder ett enkelt sätt att njuta av hemlagat knäckebröd utan gluten, med ett distinkt krisp och rika smaker som garanterat kommer att tillfredsställa.

Antal:
Lägg i kundvagnen
Ugn 250 °C

Använd Da Carla ekologiskt hirs-mjöl för att skapa ett krispigt, glutenfritt och smakrikt knäckebröd, perfekt kryddat med torkad rosmarin och elegant toppat med flingsalt. Detta recept erbjuder ett enkelt sätt att njuta av hemlagat knäckebröd utan gluten, med ett distinkt krisp och rika smaker som garanterat kommer att tillfredsställa.

Ugn 250 °C

Använd Da Carla ekologiskt hirs-mjöl för att skapa ett krispigt, glutenfritt och smakrikt knäckebröd, perfekt kryddat med torkad rosmarin och elegant toppat med flingsalt. Detta recept erbjuder ett enkelt sätt att njuta av hemlagat knäckebröd utan gluten, med ett distinkt krisp och rika smaker som garanterat kommer att tillfredsställa.


 

Deg

  • 150 g (2 ½ dl) Da Carla ekologiskt Hirs-mjöl

  • ½ tsk salt

  • 1 tsk torkad rosmarin

  • ½ tsk FiberHusk eller Psyllium

  • 1 dl vatten

  • 1 msk vitvinsvinäger

  • 1 msk olivolja

Till utbakning

  • Da Carla ekologiskt Hirs-mjöl Olivolja Flingsalt

Gör så här

  • Värm ugnen till 250 °C

  • Blanda alla torra ingredienser väl, tillsätt de våta ingredienserna och arbeta ihop till en deg. Låt degen vila i ca 30 minuter

  • Kavla ut degen med lite hirsmjöl direkt på ett bakplåtspapper.

  • Pensla på lite olivolja och strö över flingsalt.

  • Grädda brödet i ugnen i ca 15 minuter tills det får fin färg på kanterna.

  • Låt brödet svalna på galler och torka helt. Bryt brödet i bitar och förvara i en lufttät burk.