krämig minignocchi | med grillad majs och paprika

0,00 kr
2 portioner | 45 minuter

Unna dig en härlig middag med vår mångsidiga minignocchi. Da Carla minignocchi kombineras med saftig grillad majs och en blandning av dina favoritgrönsaker – du kan variera efter säsong och smak med till exempel zucchini, romansallad, blomkål eller svamp.

Antal:
Lägg i kundvagnen
2 portioner | 45 minuter

Unna dig en härlig middag med vår mångsidiga minignocchi. Da Carla minignocchi kombineras med saftig grillad majs och en blandning av dina favoritgrönsaker – du kan variera efter säsong och smak med till exempel zucchini, romansallad, blomkål eller svamp.

2 portioner | 45 minuter

Unna dig en härlig middag med vår mångsidiga minignocchi. Da Carla minignocchi kombineras med saftig grillad majs och en blandning av dina favoritgrönsaker – du kan variera efter säsong och smak med till exempel zucchini, romansallad, blomkål eller svamp.


 

ingredienser

  • 1-2 st majskolvar

  • 1-2 st röd paprika

  • 1 pkt da Carla minignocchi

  • 60 gram ruccola

  • 1 dl matlagningsgrädde

  • 80 gram riven parveggio eller parmesan, plus extra för topping

chiliolja för servering (valfritt)

  • Aleppopeppar (pul biber) eller chiliflakes

  • 3 msk olivolja

Gör så här

  • Grilla majskolvarna och grönsakerna. Skär majsen loss från kolven, gärna i stora bitar. Skär de övriga grönsakerna i bitar.

  • Koka da Carla minignocchi enligt kokanvisningarna i en kastrull. Häll av vattnet och lägg tillbaka gnocchin i kastrullen. Tillsätt matlagningsgrädden och osten samt hälften av de grillade grönsakerna, spara resten för topping.

  • Värm upp 2 matskedar olivolja i en liten stekpanna och tillsätt aleppopeppar (pul biber) eller chiliflakes. Sänk värmen till låg och låt chilin dra i den varma oljan i cirka 5 minuter.

  • Servera gnocchin och grönsakerna. Toppa med ruccola, de kvarvarande grönsakerna och extra parmesanost. Häll över chilioljan och garnera med den.